מחיר: ש"ח
לכמות:
סלט עלי גת – טוויסט בריא ומרענן לשולחן
סלט עלי גת הדרך חדשנית ובריאה לשלב את העלים המיוחדים הללו בתפריט היומי שלכם, הכי קל בסלט.
עלי הגת, הידועים בתכונותיהם המשפרות ריכוז ומעניקות תחושת רעננות, משתלבים נהדר במנות קרות וקלילות כמו סלט.
השילוב של עלי הגת עם ירקות טריים, פירות עסיסיים ורוטב טבעי יוצר מנה צבעונית, טעימה ומזינה שמתאימה כארוחה קלה או כתוספת לשולחן.
סלט שונה ומפתיע שמכניס טעמים חדשים ואנרגיה טבעית לכל ארוחה.
אופן ההכנה:
להכנת הסלט תצטרכו:
- 5-7 עלי גת טריים (שטופים היטב וקצוצים דק).
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות.
- חצי מלפפון פרוס דק.
- חופן עלי חסה או רוקט.
- חצי כוס גרגרי רימון או מנגו חתוך לקוביות.
- 2 כפות אגוזי מלך או שקדים קצוצים.
לרוטב:
- 2 כפות מיץ לימון טרי.
- כף שמן זית איכותי.
- כף דבש או סילאן.
- מלח ופלפל לפי הטעם.
ערבבו את רכיבי הרוטב עד שהם אחידים ושפכו על הסלט לפני ההגשה.

סלט עלי גת
יתרונות תזונתיים
הסלט עשיר בנוגדי חמצון, סיבים תזונתיים וויטמינים. עלי הגת תורמים לשיפור הערנות, בעוד הפירות והירקות מספקים מינרלים חיוניים ותחושת רעננות.
אגוזי המלך והשקדים מוסיפים שומנים בריאים שעוזרים בשמירה על תחושת שובע לאורך זמן.
רוצים לשדרג את סלט עלי גת שלכם?
להגשה מיוחדת, ניתן להוסיף גבינת פטה מפוררת או טופו, ולהגיש לצד לחם טרי.
רוצים טעם מפתיע? נסו להוסיף חופן עשבי תיבול טריים כמו נענע או פטרוזיליה.
הסלט הזה הוא פתרון מושלם לארוחה קלה ובריאה עם טוויסט ייחודי!